lördag 19 februari 2011

Hemma hos oss: Vardagsrummet

Hejsan!

Idag har vi besök av Gottfrids föräldrar, de har kört hela vägen hit från Lycksele för att lämna över en tvmöbel som Jerry (Gottfrids pappa) har snickrat ihop åt oss. Den är verkligen superfin och vi är så otroligt nöjda! Hela vardagsrummet fick en ny känsla och det är mycket mysigare och mer ombonat nu! :)

Såhär ser tvbänken ut, designad av oss två, ritning av Gottfrid och ihopsnickrad av Jerry.

Och såhär fint blev det när tvn kom på plats, och en del av våra filmer såklart.

Eftersom jag ändå visar lite bilder från vardagsrummet kan jag visa några fler. Här är soffgruppen, här slåss vi om vem som ska ligga på divanen och gosar ihop oss när vi ser på film.
Jag saknar verkligen att ha något på väggen ovanför soffan, har lite planer på att brodera en superstor tavla och hänga upp där. :)

Jag älskar solen men kanske inte när man försöker fotografera sitt vardagsrum för att visa upp i bloggen. Haha :) Dörren leder till kontoret/arbetsrummet där vi har våra datorer och hobbysaker.
Min favoritdel av bokhyllan. Neil Gaiman & Terry Pratchett
Uppe på bokhyllan finns fotografier på några av våra favoritmänniskor.
I vänstra ramen är mina föräldrar Katarina och Göran, i mitten är Gottfrids dotter Iris och till höger är Gottfrids föräldrar Anne-Mor och Jerry.
På andra bokhyllan ståtar min kära Tim Burton-bok tillsammans med min påbörjade Sandmansamling och en barnbok av Neil Gaiman, illustrerad av en annan favorit, Gris Grimly.
Ovanför dörren till hallen har vi ytterligare några pärlor från våra husgudar
Terry Pratchett, Neil Gaiman och Tim Burton. Och min knasiga uggla förstås :)
Från sin plats uppe bland böckerna har ugglan (världshärskaren som Gottfrid kallar honom) koll på sin ärkefiende Ärtmannen, som han tillfångatagit och satt i bur!
I fönstret kan man hitta ett par vackra John Bauer-troll som jag ärvt av min mormor.
I fönstret står även min lilla hjort och kikar i grönskan och solljuset. Man kan nästan tro att det är sommar på den här bilden :)Tack för titten!

My boyfriends parents visited us today, his dad Jerry made us this awsome TV-bench, and here's some pictures of our livingroom :)

4 kommentarer:

  1. va, redan! det var några lösaktiga lejon du har hemma hos dig ;)

    vad mysigt du har det hemma :)

    SvaraRadera
  2. ja det är super gott ;) du borde äta det tillsammans med brödet, då blir det din enda och bästa vän ;)

    SvaraRadera
  3. åh vad snyggt med ärtmannen i en bur!! (ska nog fixa något liknande nån gång!!)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...