Om mig

Vem är jag?
Jag gör saker på mitt eget sätt och ibland blir det lite bakvänt. Jag flyttade från storstan till halvstora Umeå för fem år sedan och jag drömmer om att flytta till ett litet hus ute på landsbygden i framtiden. Jag går min egen väg utan att det ska betyda att jag är en revolutionär på något sätt. Jag är en tant med barnasinnet kvar och med det menar jag att jag älskar traditionella kvinnosysslor som handarbete, matlagning, bakning och att jag är barnsligt förtjust i tecknade filmer, spel, mumin, glada färger och roliga lekar. Jag älskar att lära mig saker, älskar att bli utmanad, älskar pussel och gåtor. Jag älskar även att läsa, jag och min make har en bokblogg tillsammans (http://varbokvarld.blogspot.se).
Jag har tre stora kärlekar i mitt liv. Min man Gottfrid, min 1-åriga dotter Juni och vår kinesiska nakenhund Jimpen JimpJimp. Jag har en storasyster som är min bästa vän och pysselkompanjon!

Vad är det här för blogg?
Den här bloggen är ganska gammal, jag startade den 2010 men det är tyvärr tyst här i perioder. Först var det en blogg som bara handlade om virkning och framför allt amigurumi. Men idag handlar den om mitt liv i allmänhet och allt jag skapar och grejar med i synnerhet.

Instagram: storyofcecilia  
Email: ceciliawannberg(a)gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...