tisdag 22 februari 2011

En Päronina!

Hej!
Jag är jätteglad! Dels för att jag har sovit 11 otroligt sköna timmar (och tro mig, det behövde jag!), men mest för att fina Madeleine skrev till mig och berättade att hon virkat en fin Pärontjej efter mitt mönster!
Det är verkligen en speciell känsla att se andras skapelser efter ens eget mönster. Det har verkligen triggat mig att göra fler och jag längtar enormt mycket efter amigurumi workshopen jag ska hålla i vår!
Här är en fin bild på Päronina, besök gärna Madeleines fina blogg Yarn Madness


Im so happy today, partly because I slept for 11 straight hours (and trust me, I needed it!) but mostly because lovely Madeleine told me she finished crocheting a nice little Peargirl named Päronina after my own pattern. Visit Madeleines wonderful blog Yarn Madness :)
It really is a special feeling to see someone else creations after my pattern, Im really looking forward to the amigurumi workshop!

4 kommentarer:

 1. Såg precis din fråga om PDF. Det är jätteenkelt att göra om ett .doc till .pdf. Iaf i Word för Mac. När man tar spara som kommer det upp en scroll-lista, och där kan man välja vilket format man vill spara som. Bara att välja pdf så är det klart :)

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du också blev nöjd! ;D
  Stämmer precis, broderade på ögonen i slutet. Blev lite tjockt med tre färger, men det märks inte så mycket. :)

  SvaraRadera
 3. Svar: Tack så mycket! :D Känns jättebra!
  Haha, ja det lär ju komma före och efter bilder även om det lär dröja ;) Än så länge har vi varken soffa eller gardiner eller matbord+stolar eller taklampor till alla rum eller.. Ja det är mycket som inte ordnats :) Jag kollade igenom din blogg lite och oj vad mycket fint du gjort sedan jag var här sist! :D

  SvaraRadera
 4. Svar: Tack! :D Ja de är så söta!
  Jag brukade vara inne på din blogg nästan dagligen men eftersom jag flyttat och inte fick internet förrän i tisdags har det inte gått ;___;
  Ja, det är klart att det är också :D Men jag vill inte heller börja inreda och packa upp allt förrän vi tapetserat och målat klart :)
  Å, tack för tipset! :D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...