tisdag 6 juli 2010

Sommar och virkning

Hello Diane,

Igår var både jag och pojkvännen lediga. Vi unnade oss frukost på ett café (egentligen var det planerat att ha en frukostpicknick men vädret ville inte som vi ville tyvärr), sen gick vi lite på stan, jag köpte ett knivset, för jag behöver en kniv till jobbet. Och en ny amigurumibok.

Det knasigaste med den här boken är att två av figurerna på omslaget (den blå björnen och superman-figuren) inte är med som mönster i boken. Det finns ett kapitel i boken som heter
"Amigurumi-galleri" med andra virkares figurer och adresser till deras hemsidor. Jättekonstigt att dom satte någon annans figur på framsidan...?
Tycker även att en tjej som studerat design ska vara lite bättre på färgkombinationer, men i stort verkar boken bra. :)

Var var jag..? Just ja! Jag höll på å berätta om igår, efter shoppingturen begav vi oss hemmåt, vi lastade av våra inköp, beställde biobiljetter och sen cyklade vi ner till älven. La ut en filt på en stor, härlig gräsplätt just bredvid älven och låg där och mös. Jag virkade och Gotte (pojkvännen) roade sig med att fotografera mig och allt annat som rörde sig ;)
Det var lite blåsigt kanske men sjukt skönt att slippa den kvava värmen som plågat oss senaste dagarna (extra jobbigt när man är instängd på en skållhet restaurang).Kvällen avslutades med supergod middag och sen bio. Vi såg en film som heter Killers. Den var riktigt mysig :)

Idag är det mer sol än igår och det blir nog nånform av parkhäng idag med. Mys mys mys.

Jag fick förresten reda på att jag kom på utbildningen jag sökt till hösten. Yay me!

1 kommentar:

  1. LILLGRIS! Ofantligt söt. Låter som att du har übersköna dagar däruppe också, det glädjer mig <3

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...