fredag 8 april 2011

Sista krokilektionen

Hej!

Som jag berättat om tidigare har jag och min vän Sara varit på Stina Lundins krokikurs nu i vår. Vi var på sista kurstillfället i torsdags och det var det roligaste hittils, vet inte om det är för att jag kände mig säkrare eller om jag helt enkelt var på rätt humör för att teckna. Det känns hursomhelst jättetråkigt att det är slut och jag hoppas att jag och Sara kommer gå på fler kurser framöver :)

Här är två av de bilder från i torsdags som jag känner mig mest nöjd med:

Det här var verkligen en spännande ställning, mycket som händer i center av kroppen, ansiktet, händerna och knät som alla möts i mitten. Jag är även nöjd med skuggningarna och tycker att jag fick till fina proportioner och djup. Ska jag nämna något som inte känns jättebra är det att "framfoten" är lite liten, det stående benet för brett och det liggande benet kunde ha fått fler skuggor, för att skapa ytterligare djup. Men jag är i stort sätt väldigt nöjd, han ser väldigt avslappnad ut och man ser riktigt tyngden över knät. :)

Här är jag mest nöjd med magen, sidan av ryggen och skuldran, men lyckades inte riktigt med proportionerna här, armarna är lite för smala och långa, samma sak med benen. Men tycker ändå att bilden är levande och har ett visst djup i sig. :)
Jag är öppen för kritik och kommentarer :) Jämför gärna med bilderna från det tidigare kroki-inlägget, det hittar ni här, förhoppningsvis ser ni min utveckling lika tydligt som jag själv :)

Me and my friend Sara has been taking some kroquiclasses, Thursday was our last class and here are the two pictures Im most satisfied with. Feel free to comment and compare with the pictures from my first class, you can find them here.

3 kommentarer:

 1. Vad duktig du är! :-) Jättekul att du visar upp det du gjort i bloggen! :-)

  Ni var två stycken som tyckte att halsbanden ser ut som godisklubbor! Haha!! Jätteroligt tycker jag! Även om det verkligen inte var det jag strävade efter. Haha!!

  Hoppas du har en härlig helg!!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar verkligen mittenpartiet på den översta bilden, hela den där röran med haka, armar och ben som trasslar ihop sig och jag håller med, du har helt klart lyckats fånga in tyngden över knät.

  Tittar man på dom gamla bilderna ser man tydligt hur du utvecklats.

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul när man märker skillnad i sitt tecknande, bara efter ett par gånger? :)Gillar verkligen den första bilden, den är så "vilande" och avslappnad :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...