söndag 13 februari 2011

Valentine cutie

Hello Diane,

Jag hade en supermysig kväll hemma hos min vän Emma igårkväll, jag fick mig en schysst klippning, vi mumsade snacks och godis å kollade på film.Jag visar så sällan bilder på mig själv, ska försöka bli bättre på det. Här är jag i min nya klippning iallafall (jag är mycket nöjdare än vad jag ser ut, jag var skapligt trött här haha).
Halsbandet jag fick av Gottfrid på vår 1års dag :D
Symbolen är ett Ankh och har länge varit en av mina absoluta favoritsymboler. Ankh är en egyptisk hieroglyf som betyder liv och är en symbol för evigt liv. Nu är evigt liv inget jag är sugen på direkt men däremot tycker jag att man ska ta vara på sitt liv och njuta av det.

Jag målade det sista och tuschade färdigt teckningen igår när jag hade kommit hem, såhär blev resultatet:Givetvis ser jag tusen fel och brister och saker jag borde gjort annorlunda etc men jag väljer att inte lyssna på min självkritiska röst just nu. Vanligtvis tycker jag att det är nyttigt med självkritik (till en viss gräns), men just nu handlar det inte om utveckling eller finslipning utan om lust. Och jag tyckte det var roligt att rita/måla den här bilden och därmed har jag uppnått mitt mål. Yay me! Det var inte alls meningen att det skulle bli en hel teckning egentligen, utan bara att jag skulle sätta mig ner och göra något med penna/pensel. Men kul att det blev en färdig bild!

2 kommentarer:

  1. Men så fin teckning! Tänk om man hade det estetiska ögat, så söt!

    SvaraRadera
  2. Jag hade definitivt kunnat tänka mig att skicka iväg ett vykort som såg ut sådär till någon go vän på alla hjärtans dag. Skulle nog kunna passa som gratulationskort också...tycker den blev jättesöt! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...