onsdag 2 februari 2011

Ledset träd blir glad

Hello Diane,

när jag var liten älskade jag lyskompisarna. Det var en av dom där filmerna (tillsammans med Lady Lovely Locks och Krambjörnarna) som jag och syrran alltid ville hyra när vi var sjuka.

Det finns ett avsnitt av lyskompisarna där moliganerna öppnar restaurang under deras träd och äter upp alla rötter, så trädet dör :(
Men lyskompisarna vattnar trädet och ställer sig i ring runt om det, tar varann i hand och sjunger "med vårt ljus, med vårt sken.. se sån vacker gren.. dom som nyss var tomma.. börjar plötsligt blomma.. vi ska hjälpa dig.. la la la..." Självklart räddar dom trädet å driver ut moliganerna och sagan slutar lyckligt.
Hursomhelst, jag hittade ett ledset träd hemma hos mig :(Stackars träd.. Men om man kanske pyntar med lite blommor....Och kanske med den här superfina klädnypan jag hittade på jobbet en dagOch med ett ankh och en ring jag fick när jag var riktigt litenOch såklart med knappar! Man kan aldrig ha för många knappar!Och med lite andra fina saker så blev trädet jätteglatt!! Oh happiness!

1 kommentar:

  1. Läckert :)

    Svar:
    Jag vet inte, jag kanske börjar igen får se :/

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...