måndag 7 februari 2011

I'd like to thank the Academy..

Hello Diane,


jag kollade nyss min mail och såg att jag fått en kommentar på ett inlägg. Det var Frida som ligger bakom bloggen Virkelivirkan som hade skrivit till mig.
Hon belönade mig (och fem andra fina bloggare) med inte mindre än TVÅ awards.


När man fått dessa ska man skriva ner 3 saker man gillar. Här är min 3-i-topp:
 • Min pojkvän, vårt liv och allt vi gör tillsammans
 • Skapande och lite mer precist: virka, teckna, måla, pyssla, inspirationssurfande.
 • Böcker och allt som har med böcker att göra. Lärdom, spänning, inspiration, doften i ett gammalt antikvariat, en röst som för länge sedan tystnat men som alltid finns kvar i en bok.
Jag ska även ge dessa awards vidare:

Går till...
Karins Konstgrepp - För att hon har en sån härlig och sprudlande humor som går rakt igenom datorskärmen och in i hjärtat på alla som läser hennes mysiga blogg.

Ernst och Jag - För att hon får mig att skratta rakt ut när hon illustrerar ordet dagis med en bild från filmen gökboet, för att hon bjuder på sig själv och givetvis också för att det är sjukt spännande att komma in "bakom kulisserna" hos en av Sveriges största konstnärer.

Bokkei - För att hon är helt fantastiskt begåvad och inspirerande, för att hon har bra smak vad gäller författare och för att jag försöker muta henne att rita av mig med!! ;)


Går till...
Pysseltajm - För att hon tecknar, pysslar och virkar så fint, och för att hennes blogg är så färgglad och livfull!

Crochetra - För att hon är härligt kreativ, hon gör fantastiska mönster som hon även lägger ut gratis på sin blogg.!

Handmade by Hindrikes - För att hon är en otrolig duktig virkare och för att jag alltid blir superinspirerad när jag går in på hennes blogg!

Jag ger er dessa rewards med full frihet. Inga måsten att skriva om 3 saker man gillar, nominera vidare eller länka till mig. Jag hoppas bara att ni blir lika glada som jag blev!

3 kommentarer:

 1. TACK Cecilia!! maila mig din adress så får du något fint på posten.
  kram
  Rut

  SvaraRadera
 2. rut@ernstbillgren.com (jag glömde ju att skriva adressen)

  SvaraRadera
 3. Aw, så gulligt av dig! :D TACK! :'D Ska såklart Lägga upp det här i bloggen och länka till dig som tack :3 Dock vet jag inte om jag kommer skicka vidare till någon, men vi får se :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...