lördag 26 februari 2011

Garnmani.

Hej.
Jag heter Cecilia och jag är garnberoende.
(väntar på svar..)

Ja det är inte lätt, men det kunde vara värre haha! Dessutom använder jag det mesta av garnet jag köper, men jag har förstås en del "kan-va-bra-å-ha"-garn. Det har nog alla som håller på med handarbete :)

Gedifra-garnerna köpte jag för 19:-/st på vårrean, Muskatgarnerna ska bli snygga grytlappar och babybamboo-garnerna var enbart garnmissbruket som ville ha. :P Och delvis för att jag virkar ett par pulsvärmare i babybamboo och ville ha fler färger. :)
Det jag älskar med bamboo är att det är så otroligt mjukt, och det har som en skinande lyster. Och titta på färgerna!! Jag gick runt på stan med min genomskinliga garnpåse och kände mig som ett barn som kommit ut från godisbutiken :D

Min samling BabyBamboo :)

Om ungefär en halvtimme går min buss ner på stan, idag är en stor dag! Jag ska på cirkelledarutbildningen på SV. Jag är nervös, men förmodligen helt i onödan. Jag är ju van vid att sitta i skolbänken och bli korvstoppad med information, det här borde vara en baggis :)
Jag blev tyvärr inte klar med pulsvärmarna igår, bara den ena å sen var klockan sent så jag prioriterade sömnen, men tänker ta med mig åbäket i väskan ner å stan idag så får vi se om det blir någon dötid. :) Jag lovar att berätta allt om min dag när jag kommer hem ikväll!
Ha en riktig fin lördag nu allihop!

Hello, my name is Cecilia and Im a yarnoholic..
My local yarnstore had a springsale, and ofc I was there! I bought these marvelous yarns, I just love them! Especially Babybamboo, they are oh so soft and shiny! I love shiny ^^
Today Im off downtown to get my circle leader-exam for my upcoming workshop! Im excited! But a little nervous, Ill tell you all about it later! Now have a great saturday!

4 kommentarer:

 1. Wow! :D Garn! *lyckosprång*

  SvaraRadera
 2. Lycka till på cirkelledarutbildningen! Går säkert jättebra :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag är också garnberoende! Finfina fynd! Fin blogg har du också, lägger till dig i min blogglista. Välkommen in till mig!

  SvaraRadera
 4. Hej Cecilia! Jag heter Anki och jag är garnberoende :P

  Fin lejonfamilj du gjort!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...