tisdag 25 januari 2011

idag ska jag virka

hello diane,

jag är precis hemkommen från stan. Jag och min älskade har varit tillsammans i ett år om exakt en vecka. Detta ska givetvis firas med kärlek, god mat och presenter! Så idag var jag nere på stan och hade present-ögat påkopplat. Eftersom jag vet att han läser min blogg tänker jag inte avslöja i förväg vad jag hade med mig från affären/affärerna men jag är nöjd med mina inköp iallafall! Så mycket kan jag avslöja! :)

Imorse skrev jag tidigare nämnda prov i social omsorg, det gick bra, jag hoppas på det bästa (såklart) men så länge jag blir godkänd är jag nöjd. :)
Den senaste veckan har handlat om skola och studier, kommande vecka kommer handla om skola och studier. Ikväll ska jag sätta mig med mitt och Hannas arbete men nu, precis nu, när jag har publicerat det här inlägget ska jag sätta mig i soffan och virka.
Det var alldeles för länge sen och jag har verkligen längtat efter att få göra det.
Jag ska virka färdigt den andra ekorren idag har jag tänkt. Sen hoppas jag på att kunna visa upp mitt fina ekorrpar för er ikväll :)
Kramoh!

3 kommentarer:

 1. jag pluggar hem och konsumentkunskap på universitetet:) hur är det med dig då?

  SvaraRadera
 2. Svar: Ja Promarkers är jättehärliga att måla med :D Synd att de är så dyra >.<
  Var kul! Jag tror att jag också kommer gilla den :D Vi får se vad det blir ur den :3
  Okej, då kanske jag ska testa göra det håret på någon amigurumi senare :D Tålamod har jag (ibland) ;)

  SvaraRadera
 3. jaa han är bra fin ibland ;) haha njaa blir nog inte det tror inte jag har t¨ålamod för att bli lärare :P men man kan det när man läser min kurs :) du virkar då de gulligaste sakerna, visst va du lärare i det?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...