söndag 2 februari 2014

Hemklickat till bebisen

Okej jag känner mig lite ledsen just nu. Jag har gjort en ny header till bloggen men när jag ska ladda upp den blir den grå? Jag förstår inte vad jag gör för fel. Samma sak händer när jag försöker ladda upp den gamla headern igen :(
Det får se ut såhär tills jag kommer på vad jag gjort för fel :(

Som tröst till er och mig själv kan jag visa vilka fina saker jag klickat hem i dagarna.

Detta fantastiska bäddset till spjälsängen, skapat av Majvillan som jag för övrigt är kär i just nu!

Denna ljuvliga spjälsäng från BabyDan, Tarok heter modellen. Vi har varit ute efter en säng som bara har spjälor på långsidorna och blev båda helt förtjusta i den här. Den har verkligen fina detaljer :)


Såg denna ljuvliga molnkudde hos Elin (en ny favoritbloggerska!) och det väckte ägandebegäret i mig. Den skapas och säljs av piggyhatespanda på etsy.

Mums!
Jag längtar verkligen efter att få hem spjälsängen med tillbehör, den är det sista stora inköpet inför bebisens ankomst. Ska verkligen bli mysigt att bädda den och veta att den står redo för sömnlösa nätter ^-^

Something is wrong with my blogdesign, when I try to upload the new header I made it comes up gray and dull :( I have no idea what I'm doing wrong :(
Please be patient with how the blog looks at the moment.

Here's some goodies I've bought for the babys arrival (only 2 months left now!).
A lovely bedding for the crib from swedish designer Majvillan. The Crib! From BabyDan. And a lovely couldpillow from piggyhatespanda on etsy :) Can't wait for them to be delivered!

2 kommentarer:

 1. Fy jävulen vilka fina grejer. *pinnar allt* :D
  Så himla spännande och kul det kommer bli för er med bäbisen. Har ingen parvel själv, men många i min närhet börjar bilda familj nu. Kul att se!

  Angående header-bilden. Jag tror det kan ha att göra med vilket filformat det är? Om det är png kan det vara vissa versioner t.ex.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är så glad att dom är på väg hem till mig :D

   Jag vet inte vad det var för fel :/ Jag tog min gamla header och bara la ett nytt lager över i photoshop och bara "målade över" eller hur man ska säga.. Så det borde ju ha funkat.
   Men nu har jag laddat upp den på tinypic och skrev in adressen istället så nu funkar det! Tjoho!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...