söndag 22 maj 2011

Jag är tillbaka!

Hej mina kära bloggläsare och vänner!
Jag har varit borta härifrån, det var länge sedan jag skrev något, och ännu längre sedan jag avslutade ett virkprojekt. Jag har ingen egentlig förklaring till det, låt oss för enkelheten säga att livet kom emellan, men nu är jag tillbaka :)

Jag vill börja med att tacka fina Mia för paketet innehållande hennes nya bok och det lilla paketet med småttochgott från loveknitting.se. Jag läste på Mias blogg att hon inte ska ge ut fler virkböcker och självklart sved det till lite i amigurumiälskarhjärtat, Mia är verkligen en förebild och jag älskar hennes mönster och figurer. Men samtidigt förstår jag att hon vill gå vidare och prova annat och jag önskar henne lycka till med det! :)

 Lejonet jag var mönstertestare till och den fina boken jag fick av Mia

Jag har inte gjort färdigt något på väldigt länge nu, jag har börjat min praktik på ett äldrecenter och är nöjd om jag lyckas hålla ögonen öppna när jag kommer hem från jobbet, inte ens hjärtekatten som jag påbörjade för ca en månad sedan har blivit färdig.. Det är väldigt olikt mig att ha en massa halvfärdiga projekt :/
Fr. vänster: Panda från Mias nya bok, hjärtekatt och Patchdoll.

3 kommentarer:

 1. Jaaa va kul att du är tillbaka! :)

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka! :)
  Patchdockan ser jättespännande ut!

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du är tillbaka igen!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...